• No products in the cart.
Top

Slide trekkerstent paulien-van-der-werf-reisblog Paulien-van-der-werf

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar paulien@outdoorinspiratie.nl, of het onderstaande contactformulier invullen.

 

LET OP: ER ZIT EEN ERROR IN HET CONTACTFORMULIER. Stuur liever je mail naar paulien@outdoorinspiratie.nl terwijl ik probeer de problemen op te lossen

Slide

Precies weten wat je mee moet nemen op je wandel- en kampeeravontuur?

Tijdens mijn vele trektochten door heel Europa heb ik een handige paklijst samengesteld. Jij mag hem gratis downloaden, zodat je zeker weten niet zonder de essentials op pad gaat.

DOWNLOAD MIJN
GRATIS PAKLIJST
Download de paklijst gratis-paklijst-trektocht

Ik werk graag samen met bedrijven die zich inzetten om mensen te inspireren meer naar buiten te gaan. Wil je samenwerken om een product, regio of reis onder de aandacht te brengen? Stuur een e-mail naar paulien@outdoorinspiratie.nl, dan stuur ik je uitgebreide informatie toe. 

Ik ben daarnaast beschikbaar als schrijver van gastblogs, informatieve teksten en reisverslagen. Ook geef ik graag presentaties over een andere, avontuurlijkere leefstijl, microavontuur en trektochten maken. Mail naar paulien@outdoorinspiratie.nl voor meer informatie en voorbeelden.