Top
  >  Wandelen   >  Hier is hij dan… mijn E-book!
boeken-over-trektocht

Toen ik voor het eerst een trektocht ging maken, had ik geen idee wat ik allemaal nodig had, waar ik op moest letten bij de aanschaf van uitrusting, hoe ik moest trainen en wat ik onderweg allemaal kon verwachten. 

Via mijn website en social media ontvang ik regelmatig vragen van mensen die vragen hebben over het maken van een trektocht. Dat inspireerde me om alle kennis die ik de afgelopen jaren opgedaan heb te verzamelen in een complete gids met daarin alles wat je moet weten over het voorbereiden en maken van een trektocht. 

Informatie-wandelvakantie-boek

Na het lezen van deze gids weet je hoe je

 • een geschikte wandelroute kiest
 • conditie opbouwt voor een meerdaagse wandeling
 • je uitrusting onderhoud
 • veilig wandelt in alle weersomstandigheden
 • onderweg je hygiëne op peil houdt
 • zorgt dat je niet verdwaalt
 • ‘foute’ pijnen onderweg herkent
 • onderweg eet en drinkt
 • ‘s nachts warm blijft op koude nachten
 • hulpdiensten alarmeert in de wildernis

en… 

 • welke uitrusting je nodig hebt
 • waar je op moet letten bij de aanschaf van kleding, schoenen, tent, slaapzak, slaapmat, et cetera.
 • welke eerste hulp technieken je wanneer toe moet passen
voorbereiding-trektocht

Met het publiceren van dit boek is een grote droom van mij uitgekomen. Je kunt hem nu bestellen in mijn webshop. Laat je me weten wat je ervan vindt?

Liefs,
Paulien

post a comment