Top
  >  Kamperen   >  Het hele jaar door kamperen in het bos
kampeerterrein-borger

Ik heb er gestaan toen het gras bevroren was, toen de lente net begon en toen de bladeren geel-oranje kleurden aan het eind van het jaar. Natuurkampeerterrein Borger is het gehele jaar geopend en daardoor voor mij hét adres voor winterse kampeertrips dichtbij huis.

Je kunt op deze camping terecht met je tent, camper, caravan en vouwwagen. Kom je lopend of fietsend, dan kun je met je trekkerstent tegen gereduceerd tarief op het trekkersveldje staan. ‘s Avonds kun je lekker warm bij het kampvuur zitten (en broodjes bakken!), ‘s morgens kun je wakker worden onder een warme douche in het verwarmde toiletgebouw.

Vanaf de camping loop je zo het bos in. Aan de overkant van de weg vind je het boomkroonpad, en de andere kant op heide, een zandafgraving en heel veel bos. Je hoeft je hier dus zeker niet te vervelen!

Ik ga zelf vaak met de bus naar deze locatie. Ik stap dan uit bus 300 vanaf Groningen, bij P+R/N34 Borger. Vanaf daar is het ongeveer 45-60 minuten lopen door het bos naar de camping.

Tip: reserveer in rustige(re) periodes niet thuis al je plek. Het komt regelmatig voor dat er bij aankomst een vrijwel geheel lege hoek is, waar je dus heel privé kunt kamperen. Zo voorkom je dat je op een verder volledig leeg veld precies naast die ene caravan komt te staan met je kleine tentje.

natuurkampeerterrein-borger
kampvuur-camping
omgeving-kamperen-borger

Comments:

  • 11 november 2019

    Ohhh nice die kampvuurplek! Moet je voor deze camping trouwens het groene boekje hebben?

    reply...

post a comment