• No products in the cart.
Top

Mijn verhaal

Ik was begin 20 en op zich niet ontevreden met mijn leven, maar er ontbrak iets. Ik had een grote drang om naar buiten te gaan.

Ik ging vaak wandelen in de weekenden, maar mijn verlangen ging verder dan dat. Het vuur in mij werd aangewakkerd door films als ‘Wild’ over een vrouw die van de Mexicaanse naar de Canadese grens wandelt en afleveringen van Floortje naar het eind van de wereld. Ik had echter geen idee hoe ik zelf ooit zoiets zou kunnen doen.

Tot ik op een dag door twee Australiërs geïntroduceerd werd in de wereld van het wandelen en wildkamperen. Dit avontuur lag ver buiten mijn comfortzone, maar ik was vanaf dag één verslaafd aan dat gevoel van avontuur, vrijheid en connectie met de natuur.

Sinds dat avontuur breng ik zoveel mogelijk tijd door in de wildernis. Ik voel me nergens zo rustig, vrij en gelukkig als wanneer ik met mijn backpack door ongerepte natuur trek. Mijn Australische vrienden ben ik voor altijd dankbaar en op mijn beurt wil ik jou graag introduceren in de wereld van trektochten en wildkamperen.

Via mijn online platform en E-book wil ik je de benodigde kennis bijbrengen en je inspireren. Op mijn offline evenementen kun je deze kennis in praktijk brengen en potentiële reismaatjes ontmoeten.

Ik ben Paulien en dit is mijn verhaal over hoe ik verslaafd raakte aan het outdoor gevoel. Wat wordt jouw verhaal?

Slide

Precies weten wat je mee moet nemen op je wandel- en kampeeravontuur?

Tijdens mijn vele trektochten door heel Europa heb ik een handige paklijst samengesteld. Jij mag hem gratis downloaden, zodat je zeker weten niet zonder de essentials op pad gaat.

DOWNLOAD MIJN
GRATIS PAKLIJST
Download de paklijst gratis-paklijst-trektocht

Ik heb onder andere samengewerkt met...