• No products in the cart.
Top

Wat anderen zeggen

over Paulien

“Ik stuurde Paulien een berichtje omdat ze me geïnspireerd had met een wandeltocht blog. Hieruit kregen wij contact en gaf ze mij tips waar ik veel aan had. Door Paulien haar enthousiasme, waardevolle tips en inspiratie heb ik daarna zelf de stoute schoenen aan getrokken en ben ik 3 dagen alleen gaan kamperen. Dit had ik waarschijnlijk niet gedaan als ik Paulien haar blog niet was tegengekomen. Ik ben blij dat zij me dat zetje gegeven heeft en het is zeker niet de laatste keer!”

--- Jildou

“Al sinds ik me kan herinneren, wilde ik gaan backpacken met zo’n grote backpack waar mijn tentje en kleding in zit. Toen ik Paulien leerde kennen en we erachter kwamen dat we allebei deze passie hadden, werd het idee geboren om samen te gaan. Maar waar begin je dan? Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar gelukkig was daar Paulien met haar wijsheid! Paulien heeft me alles geleerd omtrent het backpacken en welke slaapzak, matje en kleding ik moest meenemen. Maar ook dat je van tevoren moet bedenken voor hoeveel dagen je eten mee moet nemen. Zaken waar ik nooit aangedacht zou hebben en ongetwijfeld was ik halverwege hongerig gestrand zonder Paulien. Tijdens de voorbereiding was ze mijn Google, al mijn vragen heb ik op haar afgevuurd. Zij heeft ervoor gezorgd dat het een goed verzorgde reis is geweest die ik nooit meer ga vergeten."

--- Yoshi

“In de zomer van 2019 nam Paulien mij mee op mijn eerste lange wandeling met overnachting. Paulien had alles gepland en overal aan gedacht. Omdat dit mijn eerste keer was voelde dat heel rustgevend. Ze had alle lichtgewicht gear mee en het eten was ook goed over nagedacht! Ik heb zo ontzettend kunnen genieten, terwijl ik al doende veel heb geleerd. Nu voel ik me klaar om een keer zelfstandig gear te kopen en op een wandeling te gaan.”

--- Christine

over De complete gids voor je eerste trektocht

"Tot zover super leerzaam en heel benaderbaar geschreven! Complimenten! Volgens mij het eerste in z'n soort"

--- Hilde

“Wat een topboek!!! Ik heb nog niet alles gelezen natuurlijk, maar ben er wel helemaal doorheen gegaan en het ziet er super uitgebreid/compleet uit. Met fijne foto’s erin en heel fijn en toegankelijk geschreven.”

--- Marleen

“Ik heb hem in één dag uitgelezen en zou het liefst nu in de auto stappen en uren rondstruinen in een buitensportwinkel. Heeeeeel erg bedankt voor dit boek!”

--- Tamara

“Het is helemaal jouw stijl. Ik vind het mooi hoe je de schrijver terugziet in het boek”

--- Mathias

Slide

Ga goed voorbereid, veilig en ontspannen op pad met de tips uit dit E-book.

De complete gids voor je eerste trektocht Naar de webshop voorbereiding-eerste-trektocht-boek