Top
  >  Low budget   >  Huisje Brummel in het bos

Ik leef momenteel uit een koffer. Ja, dat is een bewuste keuze, dit zwerversachtige bestaan (want: vrijheid!). Maar, hoe leuk ik dat logeren en huisoppassen ook vind, soms wil ik écht even een weekje of twee mijn eigen plekje. Waar ik lekker mijn troepjes kan laten slingeren en de hele dag in flubberpyjama kan rondlopen.

Zo kwam ik midden in de herfst bij vakantiehuisje Brummel terecht. Brummel staat midden in het bos en is net zo schattig als de naam doet vermoeden.

Vanuit het huisje loop je zó het bos in en verder op de heide op. Je kunt zelfs helemaal via het bos naar de supermarkt lopen, wat nog korter is dan over de weg ook. Het dorpje zelf is een typisch Drents dorpje, met een brink en vriendelijke mevrouwen achter de kassa die praatjes met je maken.

Omdat ik echt helemaal verliefd ben op dit plekje, wil ik graag wat foto’s met jullie delen! Je kunt het huisje zelf ook huren (voor een heel redelijke prijs ook nog), voor 1-4 personen. Je kunt meer informatie vinden op de website van Brummel.

vakantiehuisje-norg
vakantiehuisje-brummel
vakantiehuisje-drenthe
0

post a comment