Top
  >  Europa   >  Voorproefje: Beara Peninsula, Ierland

Eind augustus, begin september mocht ik met Sandra en Rein en hun hondjes mee naar het mooie Ierland. Ik had ooit al eens een bliksembezoekje gebracht aan dit land, maar veel van het landschap heb ik toen niet gezien. Ik was dan ook superblij toen zij mij met kerst vertelden dat ik met hun mee op vakantie mocht.

Sandra en Rein namen me mee naar de Beara Peninsula, een ondergewaardeerd stukje Ierland, maar daardoor wel lekker niet-toeristisch. De nabijgeleden Ring of Kerry kennen veel mensen wel, de Ring van Beara is echter een stuk minder bekend. Ik heb intens genoten van de ruige, afwisselende landschappen. Zoveel zelfs, dat ik direct een reis voor volgend jaar mei geboekt heb om dit gebied ook te voet te ontdekken tijdens de 200+ km lange Beara Way.

Binnenkort vertel ik jullie in een aparte blogpost meer over de Beara Peninsula en Ierland, voor nu een voorproefje:

0

post a comment